dimarts, 15 de desembre del 2009

Tòpics en relació als mitjans de comunicació

Aquests són els topics relacionats amb els mitjans de comunicación:

Una imatge val més que mil paraules.

Aquest tòpic fa referència de què a vegades no calen tantes paraules sinó més aviat demostrar el que es sent o es vol dir de veritat.

Davant de la televisió, el receptor és passiu.

El receptor passiu és el receptor que només rep el missatge. Això passa per exemple quan ens fiquem davant de la televisió, que no som crítics amb el que veiem, simplement veiem i ens empapem d’allò que estem veient davant nostre.

La violència vista a la televisió o al cinema, genera violència.

La violència que veiem per la televisió o al cinema de vegades pot generar violència al carrer. Quan mirem la violència per la televisió no hem d'oblidar que és ficció, i que no és real. Qualsevol nen o persona pot copiar la conducta del que veu, però s’ha evitar que ho facin.

La televisió és un mitjà generador de "modes”.

Tots sabem que la televisió ens proposa uns estereotips i un models a seguir. Per això moltes persones compren tot allò que surt per la televisió, perquè volen estar a la última “moda” de tot.

La televisió és una finestra oberta a la realitat.

La televisió ens obra les portes a tot allò que succeeix a la vida real i gràcies a aquesta podem estar informats del que succeeix en altres llocs del món i en tot moment.
També hi ha molts temes i debats de gran interès per a molts teleespeectadors.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada